VICTORY TRAVEL AGENCY
 


Планирайте Вашето бъдеще с помощта на нашат
a фирма!
 
 
За нас

 

Туристическа агенция Виктори ЕООД

   

 Ние сме туристическа агенция,  основана през 1999г. с регистрационен номер №03741 за туристически агент и ресистрационен номер №05581 за Туроператор от Държавна агенция за Туризъм.                                       
 
На потребителите предлагаме  пълен достъп до цялата гама от туристически услуги на пазара, консултации, помощ да се ориентира, възможност да сравнява цените и качеството между   авиокомпаниите и туроператорите и най-голямото предимство: ДА ИЗБИРА ОТ всички услуги на едно мяясто.

Това безспорно пести Вашето време, нерви и пари от обикаляне да се снабдите с информация директно от всеки доставчик. Тук идва място да кажа две думи и за доверието, без което не може. Нашите туристическите  услуги са подбрани от лицензирани, сигурни, отговорни,  доказани и лоялни доставчици - авиокомпании, хотели, резервационни системи, транспортни компании, застрахователи и туроператори,  организиращи групови пътувания. Нашите партньори можете да видите тук.

Сравнявате офертите на водещите и доказани туроператори в областта на туризма. Купувате на цената на туроператорите, ползвате всички промоции и отстъпки  от стандартните тарифи.
Сравнявате офертите на всички авиокомпании. Купувате на цената на авиокомпаниите, ползвате всички промоции и отстъпки  от стандартните тарифи.

Възможни са всички видове плащане: в брой, на куриер, с наложен платеж, с дебитна или кредитна карта, банков път и  еbg.bg.

Получавате всички хартиени документи по куриер безплатно в цялата страна в срок от 1 до 3 работни дни след поръчването им и всички електронни документи по е-майл.

     Обслужването на клиентите се осъществява от високо квалифицирани служители, притежаващи  необходимите сертификати и  IATA-UFTAA диплом.

       Агенцията използва резервационна система Amadeus СRS  и е оторизиран агент за продажба и издаване на самолетни билети и услуги в областта на въздушния превоз на всички  авиокомпании, представени на Българския пазар - редовни превозвачи и нискотарифни. Предлагаме ви възможност за он-лайн резервации както на самолетни билети, така на хотели и коли под наем.

     Агенията организира индивидуални пътувания с цел  бизнес, гостуване или  туризъм.  Всички оферти се изготвят по начин, който да удовлетвори индивидуалните потребностите и изискавания  на клиента. Основната цел е всеки да намери това, което търси и ние да му помогнем да намери оптималното решение между  качество, цена  и нужди. Винаго водещото правило е - ние предлагаме, а клиентът избира и решава.

    За това предлагаме пълна гама от индивидуални туристически услуги, за да може клиентът да избира сам. А именно: резервации за хотели, трансфери от летището до мястото за настаняване, екскурзии на място за разглеждане на забележителностите, медицински застраховки - помощ при пътуване,  круизи, коли под наем на български и чуждестранни фирми на територията на страната и  чужбина, автобусни билети на превозвачите в България  за Европа  и други. С едно  обаждане уреждате и обезпечавате цялото пътуване и всичко, което желаете.

    Предлагаме туристическите пакети за организирани групови пътувания с автобус, самолет и с чартърни полети  на водещите български туроператори. Туристическа  агенция "ВИКТОРИ" ЕООД  организира групи само по предварителна заявка от страна на клиента.

 
Предоставянето на Вашите лични данни на договорните ни партньори /хотели, самолетни компании и др./ е само и единствено с цел да бъде извършена докрай резервацията или покупката чрез нас, както и за да Ви осигурим професионална информация или услуги, за които сте се поинтересували и с Вашето изрично съгласие. Поемаме отговорност за  конфиденциалност и достоверност  пред трета страна, заинтересована по сделката. Използването на личните данни е само и единствено според разпоредбите на Закона за Защита на Личните Данни /ЗЗЛД/.

  
Туристическата агенция гарантира  за качеството на всички, предлагани от нас  услуги и професионално отношение към клиентите.

   Благодаря, че избрахте нас - Туристическа  агенция "ВИКТОРИ" ЕООД!

   Управител
      

      Начало |   За нас |   Контакти  |  Резервация |  Плащане |   Доставка |  Общи условия |                                           Документи | Партньори |  Кариери |  Новини  | Фирми |  За реклама |        
 

 

 

 

VICTORY TRAVEL AGENCY
www.victorytravelbg.com

Офис 1:

   София,
България
   
Люлин-8 ТОП РЕАЛ ЦЕНТЪР
    ул. Годеч №5 магазин №6
      
   
Тел.:  +359 2   927 37 37     
    Fax:   +359 2   927 37 39

   

    Skype: ancho_victory
    e mail: victory_ltd@abv.bg

Работно време
Понеделник-петък: 09:00 - 18:3
0 ч.
Събота и неделя: Почивни дни